To je to što me zanima!

Windowsi s manje glavobolja: Reinstalacija kao na mobitelu

Novi Windows imat će mogućnost 'osvježenja' ili resetiranja sustava pri čemu bi se sačuvale postavke i podaci korisnika, čime će mnogima olakšati život..
Vidi originalni članak

Reinstalacija Windowsa u prethodnim verzijama mnogima i nije bila omiljena radnja na računalu, a u Windowsima 8, kažu iz Microsofta, cijeli proces trebao bi biti puno jednostavniji sa opcijama "refresh" i "reset". 

Novi operativni sustav imat će mogućnost da ga vratimo na tvorničke postavke ili reinstaliramo bez gubitka podataka ili osobnih postavki, slično kao na pametnim mobitelima gdje se sustav sam nadogradi, a postavke ostaju, prenosi Zimo. Imat će nekoliko mogućnosti "osvježenja" ili resetiranja sustava, navodi se u blogu Microsofta. Razlika je u tome što je dosad postojao niz različitih opcija kako 'oporaviti' Windowse, a Desmond Lee iz Microsofta kaže da je problem bio u tome što to nije bilo ujednačeno na svakom računalu. Zbog toga su se odlučili na što jednostavniji postupak.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • marg 11.01.2012.

    ...neko nije baš informiran, jel' da?

  • Palmira2 09.01.2012.

    Preskočite. Kao i svaki drugi "parni" MS OS. I tako je beskoristan totalno bez nove generacije touchscreena - nećete uopće vidjet njegove mogućnosti.

  • toma789 09.01.2012.

    Pa da li tko od vas u 24 sata koristi Windowse, pa to mogu i Vista i 7-mica, kakva glavobolja, 7-mica se instalira za 10 do 15 minuta i sve lozinke i paswwordi te postavke se prenesu bez problema sa stare instalacije na novu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare