To je to što me zanima!

Xperia Z5 u rujnu donosi 4 GB RAM-a i impresivnu bateriju

Japanski div ostat će vjeran istom dizajnerskom smjeru, ali nova Xperia trebala bi donijeti još snažnije performanse te 4 GB RAM-a i bateriju od čak 4500 mAh
Vidi originalni članak

Mnogi su fanovi Sonyjevih Xperia telefona bili pomalo razočarani jer ih je ovog proljeća umjesto Xperije Z4 dočekao tek blago osvježeni model Xperia Z3+. I u Sonyju su uvidjeli da je promjena dovoljno tek da Z3 dobije oznaku plus, ali sada napokon stižu nove glasine o Xperiji Z5 (te Ultra i Compact varijantama) koja bi trebala u rujnu donijeti niz noviteta. 

Još se ne zna kakav bi trebao biti ekran na Z5, ali navodno će telefon dolaziti sa Snapdragonom 820 te 4 GB radne memorije i senzorom otiska prsta. Uz to se spominje i prilično impresivna baterija od 4500 mAh.  Što se kamere tiče, ona bi trebala imati najnoviji Sony Exmor RS IMX230 senzor od 21 megapiksela s podrškom za 4K i HDR, prenosi Phone Arena.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 17.07.2015.

    Imam xperiju t3 prezadovoljan sam ekran kamera zvuk sve sony je sony ipak...

  • GoranHelmrih 08.07.2015.

    Imao sam Xperiu Z1, Z2 i sada imam Z3 - odlični uređaji. Z3+ mi ne treba, čekam Z5 i prve dojmove oa ćemo vidjeti... Na XDAu je velika i jaka developer zajednica koja sa svojim MODovima i custom ROMovima ove telefone čini još boljima, glasnijima, bržim i zanimljivijim...

  • DavorStažić Martinović 07.07.2015.

    Imam Z1 Compact već godinu i tri mjeseca, samo pohvale imam, mobitel je odličan, samo treba kupiti folije za prednju i stražnju stranu i nigdje ni crtice, aluminijski okvir je fenomenalan :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare