To je to što me zanima!

Zaboravite na klasični alarm, neka vas budi 'pink' vibrator

Dobre vibracije: Mogli biste postati ovisni o kašnjenju, upozoravaju proizvođači ove budilice/vibratora. Wake-up vibe dolazi u tri boje, ima šest brzina, a košta 540 kuna
Vidi originalni članak

Imate problema s buđenjem? To bi od sada trebalo biti puno jednostavnije. Ova nova igračka pomoći će vam da svaki dan počnete s osmijehom.

Inovativna budilica/vibrator, nazvana Wake-up vibe, dolazi u tri boje, ima šest brzina, a na internetu se prodaje po cijeni od 540 kuna. Iako izgleda kao zaobljeni iPod, funkcija mu je nešto drugačija. Uporaba je vrlo jednostavna. Prije spavanja namjestite vrijeme buđenja, stavite uređaj u gaćice među noge i čekate jutro da magija počne. Vibrator je dizajniran tako da potpuno odgovara obliku ženskog tijela. Koliko god se okretali preko noći, on neće ispasti. Može se birati između šest stupnjeva vibracije te mijenjati duljina trajanja.

Uređaj je prekriven kvalitetnim silikonom tako da ne nadražuje kožu. Jednostavan je za čišćenje i održavanje. 

Ova zabavna budilica dolazi s baterijom koja se može puniti te raznovrsnim punjačima. Ekran je moderno dizajniran i omogućuje vrlo jednostavno upravljanje svim postavkama uređaja.

- Probudit ćete se sigurno. Prije nego s običnim alarmom - kaže jedna od zadovolj(e)nih korisnica.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • Vražji Vrag 02.03.2014.

    Alarm za one ljude koji imaju picu, a što za ostale?

  • ojdimidojdimi 01.03.2014.

    mislim da prve četiri brzine nijedna žena neće koristiti...........................

  • Đuro štalsky 01.03.2014.

    bolji je ručni generator,on menja vsaki vibrator

Komentiraj...
Vidi sve komentare