To je to što me zanima!

Zagreb Be There aplikacija vas vodi kroz Advent u Zagrebu

Turistička zajednica Zagreba i agencija Brlog još su ljetos predstavili aplikaciju s tematskim rutama kroz grad. Sada stiže ruta koja otkriva sve adventske lokacije
Vidi originalni članak

Aplikacija Zagreb Be There turistima, ali i onima koji žele bolje upoznati Zagreb, već je ranije nudila da kroz zanimljive rute istraže grad. U božićno aplikacija Turističke zajednice i Brloga dobila je i novu turu koja pomaže u otkrivanju svih lokacija Adventa u Zagrebu. 

Posjetitelji će tako moći obići devet lokacija, među kojima su i klizalište na Trgu kralja Tomislava, Fuliranje ili Artomat na Trgu žrtava fašizma. 

Posjete li sedam lokacija na ovoj turi, posjetitelji će moći dobiti i nagradu. Aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje.

Brlog

Idi na 24sata

Komentari 1

  • crispy 15.12.2014.

    dakle u subotu predvečer smo krenuli u grad... sat vremena tražili parking, na kraju uboli mjesto iza gradskog poglavarstva među zgradama... onda krenuli laganim hodom do tomislavca...pa nemreš ni hodat kolka je gužva... nastavili prek zrinjevca do trga, pa na cvjetni... redovi za kobasice i kuhano vino i po 30m, al ajde, isplati se zbog ugođaja... al onda bi klinci i fritule, pa ajmo još pol sata stajat u redu za fritule... do klizanja na tomislavcu nemreš ni doć, jer je red za iznajmit klizaljke valjda još od prekjućer, al ajd lijepo je to sve zajedno za vidjet, kako uživaju klizeći po otopljenom ledu :)) tako da moš imat i deset aplikacija, ne vrijede ni pišljiva boba kad milijun ljudi nahrli u grad :) samo živaca i dobrog raspoloženja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare