To je to što me zanima!

Zaustavili radove na tvornici da imaju za prezentaciju auta

Faraday Future zabljesnuo je na CES-u usred priča o nedostatku novca u kompaniji, a sada je stigla potvrda i da su radovi na tvornici stali kako bi imali za prezentaciju svog auta
Vidi originalni članak

Faraday Future želi svojim električnim automobilom konkurirati Tesli, ali svi njihovi napori čine se upitnima kad se uzme u obzir činjenica da su morali zaustaviti radove na svojoj tvornici samo kako bi mogli priuštiti blještavu prezentaciju na CES-u na kojoj su prikazali automobil FF91. 

Tvornicu su počeli graditi u travnju, ali su zaustavili radove u listopadu, kad su se pojavile i vijesti o financijskim poteškoćama. Nick Sampson, potpredsjednik kompanije zadužen za istraživanje i dizajn, potvrdio je za BBC da su suočeni s "izazovima". Dodao je kako stvari poput CES-a zahtijevaju financiranje i resurse.

- Mi radimo s limitiranim resursima u određeno vrijeme. Radi se o održavanju financijske ravnoteže između različitih projekata na kojima radimo - rekao je Sampson i dodao da stvari poput CES-a u određeno vrijeme imaju prioritet. Dodao je kako će uskoro nastaviti radove na tvornici, ali nije dao konkretan datum. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • miroslav23 16.01.2017.

    Stace ljudi bar se bore, nemaju svi neograniceno love za trosenje, ja da imam koji milijun, ja bi im pomogao, al kad nemam ni tisucu haha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare