To je to što me zanima!

Zoolander srušio Guinnessov rekord za najduži selfie štap

Glumac Ben Stiller na premijeri Zoolandera 2 srušio je Guinnessov rekord tako što je fotografiju sa zvijezdama iz nastavka kultne komedije snimio štapom od 8,56 m
Vidi originalni članak

Nizu rekorda koje marljivo bilježe Guinnessovi stručnjaci, sada se pridružio i onaj za najduži selfie štap. 

U knjigu rekorda ušao je glumac Ben Stiller koji je na premijeri Zoolandera 2 snimio fantastičnu fotografiju glumaca iz nastavka ove kultne komedije. Glumac je za ovaj milenijski selfie držao štap dug 8,56 metara dok je pozirao na fotografiji s filmskim partnerima Owenom Wilsonom i Penelope Cruz. 

Da je Ellen na dodjeli Oscara prije dvije godine imala ovakav selfie štap vjerojatno bi uspjela uhvatiti cijelu dvoranu punu glumačkih zvijezda.

- Ovo mi je jedan od snova iz djetinjstva. Htio sam biti na naslovnici Voguea i srušiti rekord za najduži selfie štap - rekao je u šali popularni glumac. No, njegov selfie nije bio sasvim lagana igra. Naime, jak vjetar skoro je polomio selfie štap, a i glumac je na Twitteru napisao da je cijela stvar bila puno opasnija nego što to izgleda. 

 

Derek Zoolander vraća se 15 godina nakon prvog filma, a sada mora zaustaviti Jacobima Mugatua, kojeg glumi Will Ferrell. Mugatuov opaki plan je ubiti slavne osobe u pokušaju da otkrije izvor vječne mladosti. Jednu od kraćih uloga u filmu ima i pjevač Justin Bieber, koji pozira uz klasični Zoolanderov pogled taman prije nego što završi njegov mladi život. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • svejedobro 08.02.2016.

    Nisu više fora ti selfiji...

  • rashomonn 06.02.2016.

    Dva šupka snimila govno film pa sad treba smisliti kako zaraditi pare od istog.

  • 06.02.2016.

    I sta sad da ja napravim stap od 8.57m jel bi to bio novi rekord?

Komentiraj...
Vidi sve komentare