To je to što me zanima!

Tihana Kunštek - Samo ništa je premalo

Tihana Kunštek tajnica je humanitarne udruge FB humanitarci Zagreb gdje radi volonterski i u slobodno vrijeme te je pokrenula udrugu FB humanitarci Zagreb
Vidi originalni članak

Tihana Kunštek tajnica je humanitarne udruge FB humanitarci Zagreb gdje radi volonterski i u slobodno vrijeme. S nekolicinom istomišljenika pokrenula je udrugu FB humanitarci Zagreb koja djeluje prvenstveno putem društvene mreže Facebook.

Cilj udruge jest javnosti (preko članova i prijatelja) predstaviti osobe/obitelji koje trebaju pomoć, povezati ili prikupiti donacije te ih isporučiti onim najpotrebitijima. Od objavljivanja problema i poziva za pomoć, najčešće prođe svega dva dana i donacije su prikupljene.  Najčešće prikupljaju hranu, higijenu, odjeću i obuću, školski pribor i sve ono što treba jednoj obitelji za dostojanstven život.

Projekt kojim se najviše ponosi jest prikupljanje donacija za poplavama stradala područja u Slavoniji. FB humanitarci Zagreb jedna je od prvih udruga koja je poslala odmah drugi dan od katastrofe, nekoliko kombija hrana i higijene u poplavljena područja. Sa svojih sabirnih mjesta, direktno u Slavoniju. Ponosna je na činjenicu da su sve to organizirali u par sati te tako pokrenuli lavinu dobrote.

Tihana je također,osnivačica Male škole volonterstva, te svojim predavanjima po osnovnim i srednjim školama, širi duh humanizma i senzibilizira naše mlade o dobrobiti volonterstva.

Pozivamo vas da i vi prijavite svoju priču i postanete METRO ZVIJEZDA ZAJEDNICE za 2015. godinu!


Idi na 24sata