To je to što me zanima!

Zagreb: Tradicionalna roštiljada održana na Jarunu

U tradicionalnoj roštiljadi Narodnog radija uz PIK uživali su i mladi i stari. Ova fešta pokazala se kao savršena kombinacija za idealno obiteljsko popodne na Jarunu
Vidi originalni članak

U pripremanju ćevapčića okušale su se i brojne estradne zvijezde: Davor Dretar Drele, koji je vodio cijeli program i svojim šalama podizao ionako užarenu atmosferu, Denis Du­mančić s obitelji te Ivana Radovniković.

Mi roštiljamo svaki dan, a nekad i više puta dnevno

rekao je u šali Drele.

Dodao je kako je ovaj roštilj, koji se priređuje već treću godinu zaredom, sigurno najbolja vikend zabava za svaku obitelj. Narodni rostilj uz PIK i ovoga puta ugostio je pet momčadi koje su se nad­metale u pripremi roštilja od raznoraznih me­snih prerađevina. Njihovo kulinarsko umijeće ocjenjivao je gastro sud.

Došli smo se samo provozati biciklima, a na kraju smo ovdje ostali cijeli dan. Ideja je za svaku pohvalu, a jela su savršena

rekao je jedan od posjetitelja. Osim u mesu i hladnim napicima uživalo se i u tamburaškom sastavu Slavon­ski san. Idućeg vikenda roštiljada seli u Rijeku. Nakon toga na red dolazi zagrebački Bundek, Slavonski Brod, Osijek i Zadar s kojim završava ovogodišnja turneja.

Idi na 24sata