To je to što me zanima!

Tražite ideju kako provesti produženi vikend?

Tražite ideju kako provesti produženi vikend? Pobjegnite u prirodu, kupajte se u termalnoj vodi, uživajte u vodenim atrakcijama i potpuno se revitalizirajte u oazi termalnih užitka
Vidi originalni članak

Tražite ideju kako provesti produženi vikend? Pobjegnite u prirodu, kupajte se u termalnoj vodi, uživajte u vodenim atrakcijama i potpuno se revitalizirajte u oazi termalnih užitka… odabir je jednostavan Terme Tuhelj i Terme Olimia.

Praznik rada s prijateljima, produženi vikend s obitelji ili bijeg od svakodnevice…pronađite svoj razlog dolaska i unaprijedite svoj stil života. Ove godine imamo sreću da nam se poklopio produženi vikend pa ajmo ga iskoristiti na kvalitetan i drugačiji način kako bismo si priuštili mini odmor prije ljetnih godišnjih.  

Za nadolazeći produženi vikend kojim obilježavamo Praznik rada, u Termama Tuhelj i u Termama Olimia pripremili su posebne obiteljske pakete s bogatom animacijom za djecu i odrasle. Djecu će zabavljati maskote dok uživaju u kreativnim radionicama, obiteljskim sportskim aktivnostima, obiteljskom wellness-u… uživanju u vodenim atrakcijama  i opuštanju u različitim home made wellness tretmanima i saunna programima. Kako bi Vam olakšali odabir, terme pripremile i OBITELJSKI BONUS: GRATIS boravak za 2 djece! Praznik rada u Termama Tuhelj možete doživjeti po cijeni već od 719,00 kn na bazi 3 dana/2 polupansiona, dok u Termama Olimia isto možete dobiti za samo 158,40 eura. Naravno, svoj boravak možete i produžiti.

Za jednodnevni izlet idealno bi bilo istraživanje okolice Terma Tuhelj gdje ćete upoznati puteve autora hrvatske himne Antuna Mihanovića, isprobati autohtone specijalitete u restoranu Dvorac Mihanović, posjetiti jedan od muzeja i opustiti se na najvećim bazenima u Hrvatskoj – Vodenom planetu. A samo 30 km dalje, istraživanje se nastavlja u prekrasnom Podčetrtku gdje su se smjestile Terme Olimia koje će Vas očarati neponovljivim wellness centrom Orhidelija koji je već 6. godina za redom najbolji wellness centar Slovenije. Tu je naravno i vodeni park Aqualuna s King Cobra, toboganom koji će utažiti glad svih željnih adrenalinske vožnje.

Mislimo da smo riješili Vašu nedoumicu o tome gdje ćete provesti Praznik rada, zar ne? Sve dodatne informacije oko posebnim paketima možete dobiti na broj telefona 049/203 750.

Idi na 24sata