To je to što me zanima!

Tržište bogatije za još jedan odličan filmski kanal 'M1 Gold'

Uskoro će tržište biti bogatije za još jedan filmski kanal "M1 GOLD" koji će gledateljima nuditi 24 sata filmskog programa, a prikazivat će se premium naslovi i filmovi novije produkcije
Vidi originalni članak

Uskoro će tržište biti bogatije za još jedan filmski kanal "M1 GOLD" koji će gledateljima nuditi 24 sata filmskog programa, a na kojem će se prikazivati premium naslovi i filmovi novije produkcije. 

Nakon što je 2014. godine u Hrvatskoj i regiji pokrenut filmski kanal "M1 FILM", koji upravo slavi prvu godinu emitiranja, pokretanjem novog kanala želi se podići kvaliteta i raznovrsnost filmskog sadržaja na malim ekranima. "M1 GOLD" pružit će puno dobre zabave uz kino hitove kao što su "Uzvišenost" (Transcendence) s Johnnyjem Deppom i Morganom Freemanom, "Zatočene" (Prisoners) s Hughom Jackmanom i Jakeom Gyllenhaalom, "Philomena" (Philomena) s Judi Dench, "Arbitraža" (Arbitrage) s Richardom Gereom i Susan Sarandon, "Crvena svjetla" (Red Lights) s Robertom De Nirom i Sigourney Weaver, "Ukradena priča" (The Words) s Bradleyjem Cooperom i Dennisom Quaidom, "Ledeni ubojica" (The Mechanic) i "Iskupljenje" (Redemption) s Jasonom Stathamom. 

"M1 GOLD" naći će se u ponudi hrvatskih, odnosno regionalnih telekom i kabelskih operatora od 01. rujna 2015.

Više informacija na www.m1film.hr

Idi na 24sata