To je to što me zanima!

U Meblu zgrabite zadnju ovogodišnju pogodnost!

Kako biste si uljepšali posljednjih nekoliko dana u godini iskoristite blagdanske pogodnosti u Meblu, poput besplatne dostave Jogi proizvoda, te mnoga sniženja
Vidi originalni članak

Samo za vas pripremili smo posebnu pogodnost – besplatnu dostavu Jogi proizvoda čitavo područje RH (za otoke-do trajekta) za kupnju putem Meblo web shop-a! Pored besplatne dostave iskoristite i akcijske popuste do 40% na kompletan Jogi asortiman koji, osim madraca, uključuje i postelje, podnice, anatomske jastuke i zaštitne blazine. Ova posebna pogodnost traje samo do 31.12.2010., stoga iskoristite priliku i kupite svoj novi madrac već danas!

    Također vas pozivamo da se upoznate sa krevetom Jana iz linije Punkt- novitetom u našoj ponudi, kojeg do kraja godine također možete dobiti po akcijskim cijenama. Kreveti Punkt predstavljaju idealan omjer cijene i kvalitete i oličenje su funcionalnosti i stila. Moderni kreveti u različitim bojama, dimenzijama i materijala sa ili bez spremišta idealno su riješenje za suvremene obitelji. Korištenje najkvalitetnijih materijala u kombinaciji sa iskusnim proizvodnim timom garancija su za vrhunski proizvod. 

Krevet Jana u biserno bijeloj ili sivo-smeđoj eko koži spreman je za isporuku odmah u dimenzijama 200x160 (vanjska dimenzija 212x175) i 200x180 (vanjska dimenzija 212x195), po akcijskim cijenama od 3.599,10kn, odnosno 4.169,70 kn. U cijenu je uključena podnica koja se otklapa iznad spremišta, a na raspolaganju su brojni modeli Jogi madraca koji će ovom atraktivnom i izuzetno praktičnom modelu dodati i vrhunsku udobnost odmora i spavanja.

    Posjetite najbliži Meblo salon i iskoristite ove posebne pogodnosti do kraja godine ili obavite kupnju jednim klikom na Meblo web shop.

Idi na 24sata