To je to što me zanima!

U novom specijalu saznajte sve o tome kako vježbati sa stilom!

Prilikom vježbanja bismo, baš kao i inače, trebali paziti na stil i odabrati praktične i jednostavne odjevne komade i frizure kako bismo izgledali dobro
Vidi originalni članak

Ako svakodnevno pazimo na stil i brinemo za svoj izgled, ne bismo si nikako trebali dozvoliti da u teretani ili prilikom vježbanja izgledamo zapušteno i neprivlačno. U trgovinama sa sportskom odjećom nalazi se mnogo modernih i zanimljivih odjevnih komada koji su prilagođeni vježbanju, a novi specijal na portalu budi.in će vam pomoći da odaberete ono što je u skladu s intenzitetom i stilom tjelovježbe, vašim oblikom tijela i modnim preferencijama.

Osim što ćete na portalu budi.in pročitati sve o najnovijim modnim trendovima u sportskom odijevanju, saznat ćete i koje su praktične frizure za vježbanje i kako ih napraviti, kako pravilno njegovati kožu prilikom vježbanja i nakon njega te kako odabrati trendi detalje poput sportskih torbi i tenisica.

Svoja iskustva o vježbanju sa stilom s vama su podijele i poznate hrvatske sportašice poput Antonije Mišure, voditeljice Sporta u dnevniku Nove TV Ana-Marije Vuković, instruktorice pilatesa Ana-Marije Jagodić Rukavina i trenerice i instruktorice Marije Andrijašević.

Više o tome kako i prilikom vježbanja izgledati zanosno pročitajte na portalu budi.in.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare