To je to što me zanima!

U potrazi za najboljim seoskim domaćinstvom

Biramo najbolje hrvatsko seosko domaćinstvo - ugostiteljski i ruralni ambijent koji zadovoljava sve kritrerije poslovnog i gastronomskog utočišta.
Vidi originalni članak

Nakon uspješno organiziranog Gastrofeja 2012. i 2013., u kojem smo birali najbolje poslovne restorane, kreće nova gastro potraga. Poslovni dnevnik u suradnji s Veljkom Barbierijem i PBZ Cardom bira najbolje hrvatsko seosko domaćinstvo - ugostiteljski i ruralni ambijent koji zadovoljava sve kritrerije poslovnog i gastronomskog utočišta.

Žiri na čelu s Barbieriem ove će godine ocjenjivati seoska domaćinstva koja pružaju mogućnost održavanja jednodnevnih ili višednevnih okupljanja poslovnih ljudi, organiziranja team buildinga te opuštajuće rekreativne atmosfere i, naravno, izvorne domaće gastronomske i enološke ponude koja oplemenjuje ozbiljne poslovne domjenke i projekte.

S obzirom da je ovaj oblik poslovne turističke i gastronomske ponude u Hrvatskoj sve zastupljeniji, organizatori i sponzori Gastrofeja 2014. odlučili su istražiti gdje se kriju oni najbolji.

Među prijavljenim seoskim gospodarstvima Barbierijev žiri odabrat će osam finalista koji zadovoljavaju tražene kriterije, a zatim će ih i posjetiti te im dodijeliti nagrade prema određenim kategorijama. Kroz tromjesečnu potragu javnost će biti upoznata s njihovom ponudom kroz reportaže i intenzivnu kampanju na svim platformama Poslovnog dnevnika, 24sata i Večernjeg lista.

Sva domaćinsva zainteresirana za sudjelovanje u ovogodišnjem Gastrofeju na natječaj se mogu prijaviti ovdje.

Prijave seoskih gospodarstava traju u periodu od 31. ožujka do 1. rujna. Potrebno je ispuniti prijavni obrazac te zadovoljavati navedene kriterije.

Idi na 24sata