To je to što me zanima!

U srijedu ne propustite novi broj tjednika Najljepše priče

U srijedu za samo 2,99 kn uz 24sata ne propustite novi broj tjednika Najljepše priče u kojem donosimo sve glavnoj zvijezdi sapunice "Izgubljena čast".
Vidi originalni članak

U novom broju tjednika Najljepše priče pročitajte sve o glavnoj zvijezdi popularne turska serije 'Izgubljena čast' glumici Beren Saat (27)  koja glumi Fatmagul. Neukrotiva zavodnica nakon mnogih ljubavnih razočaranja sreću je pronašla u vezi s 11 godina starijom pop zvijezdom turskim pjevačem Kenanom Doguluom. 

Tu je i priča o 20-godišnjem mladiću Enesu Uškinu  koji je napokon upoznao svoju izgubljenu sestru na koju je čekao 18 godina. Donosimo vam i priču o uspjehu jedinstvene hrvatske dizjanerice 56-godišnje Loredane Bahorić koja  počela od ničega, došla do vrha i na njemu se zadržala punih 25 godina. 

Tu je i intimna ispovijed jedne zagrebačke udovice koja je nakon smrti svog  supruga doznala da je on godinama vodio dvostruki život. U Najljepšim pričama pročitajte životnu priču najmoćnijeg glumca u Hollywoodu Toma Cruisea koji je zbog agresivnosti svog oca imao vrlo nesretno djetinjstvo. 

Ne propustite i najdetaljniji prilog  TV Novle o popularnim sapunicama na našim maim ekranima. 

Idi na 24sata