To je to što me zanima!

Udahni zdravlje i uživaj u proljeću na Lošinju

Rascvjetali ružmarin, lovor i eukaliptus obojali su svojim miomirisima morski zrak i stvorili oazu prirodnog wellnessa na Lošinju, otoku vitalnosti
Vidi originalni članak

Iskoristite jednu od posebnih, proljetnih ponuda Wellness Hotela Aurora i Family Hotela Vespera. Pročistite svoj dišni sustav, ojačajte imunitet i osvježite tijelo najvrijednijim prirodnim eliksirom – ljekovitim lošinjskim zrakom. Proljeće vas zove na miomirisni otok - Lošinj!

Wellness Hotel Aurora i Family Hotel Vespera pripremili su posebno osmišljene proljetne pakete za 5-dnevni ili 8-dnevni boravak u Sunčanoj uvali, u Malom Lošinju. Ljekovita, proljetna, lošinjska klima blagotvorno utječe na zdravlje čovjeka, pogotovo onih koji su izloženi svakodnevnom stresu zbog loše prehrane, zahtjevnog poslovnog i obiteljskog života. Oba hotela nude posebno osmišljene programe kako bi u optimalnom roku uspjeli pročistiti svoj dišni sustav, ojačati imunitet i osvježiti tijelo na mirisnom zraku, u wellnessu ili relax zoni.

U «produženom» uskršnjem wellness vikendu, s polupansionom za 2 osobe, u Hotelu Aurora možete uživati već od 2.500 kuna (4 noći). Paket uključuje smještaj u dvokrevetnim sobama, besplatno korištenje relax zone, unutarnjih bazena s grijanom morskom vodom i sauna, te uživanje u mediteranskim gastro delicijama

Family Hotel Vespera nudi 8-dnevni odmor s polupansionom za 2 odrasle osobe i dijete do 12 godina već od 6.650 kuna. Paket uključuje pregled i konzultacije s pedijatrom po dolasku i odlasku, animaciju s Pinom u njegovom Pino Klubu te piće uz večeru. Cijene oba paketa ne uključuju boravišnu pristojbu. 

Iskoristite ove posebne pogodnosti i udahnite miomirisni lošinjski zrak, poznat već 120 godina po svojim ljekovitim svojstvima. Proljetna lošinjska klima posebno je blagotvorna za djecu s zdravstvenim problemima dišnog ili imunološkog sustava, a zračne kupke na toplom, proljetnom zraku bogatom morskim aerosolima blagotvorno djeluju i na dermatološke probleme. Odvojite vremena za sebe i svoju obitelj i posjetite nas ovog proljeća na Lošinju – otoku vitalnosti. Autobusni prijevoz iz Zagreba je do 01. travnja besplatan!

Detaljne informacija o ponudama potražite na www.losinj-hotels.com i Facebook stranici.

Idi na 24sata