To je to što me zanima!

Ugrabite ludo povoljna ljetovanja za ovaj godišnji

Dani su sve duži, ljeto je pred vratima a i paklene vrućine su počele, stoga je sada idealno vrijeme za planiranje godišnjeg odmora. Pogledajte ljetnu ponudu koja se ne odbija.
Vidi originalni članak

Dani su sve duži, ljeto je pred vratima a i paklene vrućine su počele, stoga je sada idealno vrijeme za planiranje godišnjeg odmora. U vrijeme kada dva puta okrenemo svaku kunu i za svoj novac želimo najviše, predstavljamo vam ljetnu ponudu koja se ne odbija. Odmor u hotelu s all inclusive ponudom iskustvo je koje morate doživjeti, a nakon toga sigurno nećete pristati na manje.

Izdvojili bi Tunis koji možete posjetiti već za 2.649kn po osobi, 7 noćenja, 4* all inclusive hotel na pješčanoj plaži (pristojbe uključene u cijenu). Zatim Egipat koji obara sa nogu sa cijenama već od 2.799kn za 7 noćenja u 4* all inclusive hotelu (pristojbe uključene u cijenu). Ne želimo izostaviti ni naš prekrasan Jadran koji je pravi raj i savršeno mjesto za odmor. Recimo popularan hotel Colentum 4* na Murteru platiti ćete svega 2.699kn a usluga je all inclusive. 

Rezervirajte i vi svoje ljetovanje po nevjerojatnim cijenama!

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Suncaniodmor.com

Idi na 24sata