To je to što me zanima!

Uklonite neugodne mirise i spriječite alergije

Uklonite 99% štetnih tvari iz zraka te svoj dom ispunite zrakom najvišeg stupnja kvalitete bez neugodnih mirisa dima cigareta ili vlažnog prostora
Vidi originalni članak

Zrak koji udišemo u našem domu često je uzročnik raznih alergija i bolesti dišnih puteva. Pobrinite se da taj zrak bude vrhunske kvalitete, očišćen od prljavština, prašine, bakterija, virusa i alergena. Uz pomoć plasma filtera koji su ugrađeni u Toshiba i Mitsubishi Electric klima uređaje, svojim ukućanima priuštite kvalitetu zraka koja je usporediva sa svježim planinskim zrakom. 

Brojne studije potvrdile su kako negativno nabijeni ioni zraka pozitivno utječu na izmjenu tvari u ljudskom organizmu i razgradnju napetosti, te osvježavaju tijelo i duh. Ionizatori zraka u klimatizacijskim uređajima Toshiba i Mitsubishi Electric mogu proizvesti do 35.000 negativnih iona po kubičnom centimetru zraka. Vrijednost je to koja odgovara kvaliteti zraka u neposrednoj blizini vodopada i premašuje kvalitetu zraka u šumi.

Snaga statičkog elektriciteta i plasma proizvedena u elektrodnoj jedinici zajedno hvataju bakterije, pelud i ostale alergene iz zraka, koji se potom neutraliziraju enzimom u filteru. Dvostrukom funkcijom pročišćavanja klima uređaj je sposoban iz prostora ukloniti smrad cigareta, ustajali miris vlage ili mirise kućnih ljubimaca, ispunjavajući prostoriju svježim i ugodnim planinskim povjetarcem. Ugoda je zagarantirana, već po prvom udisaju zraka iz klima uređaja Toshiba i Mitsubishi Electric, tvrdi Marko Đurić iz tvrtke Veka-ing.

Zaigrajte igru i osvojite vrijedan klima uređaj s ugradnjom
U tijeku je nagradna igra u kojoj tvrtka Veka-ing najbržeg igrača nagrađuje Mitsubishi Electric klima uređajem s ugradnjom vrijednog više od 6000 kuna.

Igru možete odigrati OVDJE!

Idi na 24sata