To je to što me zanima!

Uštedite do 500 kn uz novu Super srijedu na Mondo.hr

Nova super srijeda donosi nove uštede na tri artikla – set Dunlop kofera, FreeOn kolica i paket 10 knjiga za samo 99 kn. Požurite jer vrijedi samo danas!
Vidi originalni članak

Uz Mondo.hr srijeda više nije obična – postala je Super srijeda! Uživajte u 24 sata ispunjena odličnim popustima, a ovotjedna Super srijeda donosi vam uštede koje se ne propuštaju. Za vas smo izdvojili paket od 10 knjiga za samo 99 kn, set od tri Dunlop kofera i odlična FreeOn kolica!

Na odmor uz trendi kofere

Više ne morate brinuti što ćete ponijeti sa sobom na odmor jer u setu se nalaze tvrdi koferi od 51, 61 i 71 cm s dva kotača i aluminijskom ručkom za lakši transport. Njihova cijena iznosi 899,99 kn, ali samo su danas za vas sniženi na 399,99 kn.

Praktična dječja kolica

Lagana i jednostavna FreeOn kolica namijenjena su za djecu od rođenja do 15 kg, a naslon se može podesiti gotovo u ležeći položaj. Samo danas uštedite čak 400 kn i naručite kolica za 799,99 kn.

Ljetne knjige za plažu

Tražite knjige za plažu? Super srijeda vam donosi paket od čak 10 knjiga za samo 99 kn. U paketu se nalaze naslovi 'Devet stepenica tame – Prolaz', 'Hrvatska mafija - od nastanka do danas', 'Hrvatski žigolo', 'Mjesec boje krvi 1', 'Priručnik za hodače', 'Seks skandal 1',  'Šopingholičarka se udaje', 'Tri boje: Bijela', 'Ustaški James Bond' i 'Zalazak sunca u St. Tropezu'.

Ne propustite još jednu Super srijedu na Mondo.hr i samo danas, točno do ponoći, uštedite još više!

Idi na 24sata