To je to što me zanima!

Uz hrvatski homepage 1klik.hr prilagodite Internet sebi

Koliko ste puta izgubili živce surfajući po raznim stranicama, pa vam je u pregledniku otvoreno tisuću „tabova“ i više ne znate gdje ste što pronašli ni što čitate?
Vidi originalni članak

Zašto ne biste imali samo jedan prozor, na kojem vam je otvorena samo jedna stranica koja je vaš ulaz na cijeli Internet. Ako ste mislili da je nemoguće – prevarili ste se.

Ono što 1klik čini posebnim, za sve koji žele bolje iskoristiti svoje vrijeme za računalom je više od 1.000 linkova - od novinskih  i lifestyle portala, preko popularnih tražilica, oglasnika, e-mailova pa do društvenih mreža.

Baza linkova potpuno je prilagođena hrvatskim korisnicima, a sastoji se od oko 50 najvažnijih i više od 1.000 domaćih i stranih linkova, pregledno raspoređenih po kategorijama. Svoju bazu možete u potpunosti prilagoditi sebi tako da su vama najdraže stranice uvijek na jednom mjestu. Prilagođavanje je vrlo jednostavno – ulogirajte se putem maila ili Facebook-a i u nekoliko klikova stvorite svoju idealnu početnu stranicu.

Na samom vrhu stranice nalazi se tražilica koja na prvi pogled izgleda kao Google, no nudi mnoge pogodnosti – tražilica je prilagođena tako da nudi detaljnu pretragu po kategorijama Web, Glazba, Film, Tehnologija i Automobili. Ako primjerice pretražujete filmsku kategoriju, tražilica automatski, osim klasične Google pretrage, odvojeno pretražuje i YouTube, IMBD, Filmski.net, Rotten Tomatoes, MojFilm i Forum.hr. I tako za sve što tražite.

U glavnoj navigaciji raspoređene su kategorije za praćenje novosti koje 1klik.hr preuzima s raznih domaćih i stranih izvora putem RSS-a. Primjerice, zanima li vas tehnologija ili možda automobili i lifestyle, putem ovog portala moguće je čitati članke sa više desetaka portala u odabranoj kategoriji, a klik na vijest vodi vas direktno na portal na kojem se nalazi članak. Moguće je također odabrati koje portale želite čitati, a koje ne te, ukoliko Vaš omiljeni portal već nije u bazi, vrlo ga jednostavno možete dodati i spremiti.

Svakako ne smijemo zabraviti i sve veći utjecaj društvenih mreža, zbog kojih je razvijen widget na naslovnici putem kojeg uvijek možete biti u korak sa objavama svojih prijatelja. Počnite koristiti 1Klik već danas i iskoristite sve što Internet pruža, bez stresa i nepotrebnog gubljenja vremena.

Idi na 24sata