To je to što me zanima!

Uz malo znanja i kreativnosti osvojite školu prirodne kuhinje

Zdrava Krava je pripremila još jedno znenađenje za svoje čitatelje. Uz malo znanja i kreativnosti, možete osvojiti školu prirodne kuhinje u vrijednosti 3.850 kuna!
Vidi originalni članak

Makronovina škola prirodne kuhinje prema makrobiotičkim načelima, autorice Jadranke Boban Pejić postoji već dva desetljeća. Ovaj originalni program najdetaljniji je oblik edukacije o prirodnoj prehrani, koji prolaze svi oni koji žele korak po korak ući u tajne zdravog kuhanja.

Ako želite sudjelovati u školi prirodne kuhinje, potražite kviz na Zdravoj Kravi, odgovorite na dva pitanja o Zdravoj Kravi i Makronovi, a kad točno odgovorite na oba pitanja, ukratko napišite zašto baš vi zaslužujete ići na radionicu. Najbolji komentar Zdrava Krava će nagraditi sudjelovanjem u školi vrijednim 3850 kuna!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • o-o 22.04.2012.

    prošla sam tu školu i više seminara, usvojila znanje i sad to primjenjujem. imam hrpu njihovih knjiga. iz ove perspektive moj je dojam sljedeći: cijeli koncept je FENOMENALAN. jedina je zamjerka što su cijene kao da smo u nekoj bogatoj zemlji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare