To je to što me zanima!

Uzbudljiv doček Nove godine u hotelu International Zagreb

Hotel International priprema za vas i poseban novogodišnji paket koji uključuje novogodišnju večeru i doček Nove godine, noćenje u Deluxe sobi te buffet doručak
Vidi originalni članak

Renomirani zagrebački poslovni hotel, hotel International Zagreb, dobitnik je posebnog priznanja za kontinuiranu kvalitetu usluge, "Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku" za 2013. godinu u kategoriji kontinentalnog hotela s 4 zvjezdice. 

Hotel International nagrađivan je proteklih godina tri puta zaredom, nagradom "Turistički cvijet" koja se dodjeljuje u sklopu godišnje manifestacije djelatnika u turizmu "Dani hrvatskog turizma". Ponosni nositelj nagrade najboljeg kontinentalnog hotela s četiri zvjezdice tri godine zaredom (2010., 2011. i 2012.) te posebnog priznanja za 2013. godinu za dugogodišnju kvalitetu priprema za vas fantastičan doček Nove godine. 

Dočekajte Novu godinu u hotelu International 

Višestruko nagrađivano i motivirano osoblje hotela osmislilo je uzbudljiv program dočeka koji će potrajati do ranih jutarnjih sati. Započnite ispraćaj Stare godine pićem dobrodošlice, nastavite uživajući u izvrsnim tradicionalnim jelima s menija novogodišnje gala večere te poželite svojim najmilijima sve najbolje u 2014. uz pjenušac i ples do zore. Ugodan ambijent, birane delicije, vesela atmosfera uz izvrstan band i osoblje koje rado stoji na raspolaganju za sve upite čine idealnu kombinaciju za doček 2014. godine u Zagrebu. 

Cijena novogodišnje gala večere i dočeka iznosi 450 kn po osobi. Doček je besplatan za djecu starosti do 6 godina, dok za djecu starosti između 6 i 12 godina odobravamo popust od 50%. 

Novogodišnji paket

Hotel International priprema za vas i poseban novogodišnji paket koji uključuje novogodišnju večeru i doček Nove godine, noćenje u Deluxe sobi te buffet doručak. Cijena paketa za jednu osobu iznosi 780 kn. 

Za više informacija, molimo kontaktirajte: 

Hotel International, Miramarska 24, 10000 Zagreb
T:  +385 (0)1 6108-155/6
E-mail: prodaja@hotel-international.hr
Web: http://www.hotel-international.hr/

Idi na 24sata