To je to što me zanima!

Vaš kućni ljubimac se više ne može izgubiti!

Vrati me ID tag je osobna iskaznica kućnog ljubimca koju on uvijek nosi sa sobom i sadrži sve relevantne informacije.
Vidi originalni članak

Identifikacijski privjesci koji, osim što su proizvedeni od najkvalitetnijeg repromaterijala, imaju i svoju veliku uporabnu vrijednost u pomoći kućnim ljubimcima da, ukoliko se izgube, povećaju svoje šanse da se vrate vlasnicima.

Naš proizvod nije i ne može biti alternativa mikročipu koji je Zakonski obavezan, ali u sinergiji s njime je odličan preventivan dodatak za svakog psa ili mačku - radi jednostavnog korištenja, penetracije pametnih telefona i korištenja interneta u svakodnevnom životu.

Zašto?

Prvi vizualni kontakt sa životinjom daje do znanja da ona nije lutalica, odnosno da ima vlasnika, iščitavanje podataka vlasnika mogu raditi sve osobe s bilo kojeg pametnog telefona, ali i oni koji imaju samo pristup internetu

Ažuriranje podataka u našoj bazi je moguće u bilo kojem trenutku (dovoljno je biti registrirani korisnik)

To je najbrži način da se saznaju podaci vlasnika izgubljene životinje

Kako funkcionira?

Registriraj se besplatno na www.vratime.com i napiši podatke svojeg ljubimca na profil, kao i svoje kontakt podatke. 

Nabavi svom ljubimcu VratiME privjesak koji sadrži jedinstveni tag i QR kod (u našem webshopu ili kod ovlaštenog distributera)

Nemoj zaboraviti aktivirati taj kod na svojem profilu! Osoba koja ga pronađe, tako može lako doći do tvojih podataka i vratiti ljubimca.

Mobilne aplikacije

Kako bi usluga i proizvod bili što atraktivniji i svrsishodniji, napravili smo mobilne aplikacije koje su besplatne za sve korisnike. Aplikacije podržavaju sve tri najpopularnije mobilne platforme.

Registriraj se besplatno na www.vratime.com 

Idi na 24sata