To je to što me zanima!

Večeras na Rujanfestu nastupa Crvena Jabuka i Halid Bešlić

Danas na Rujanfestu očekuje Vas tulum bez granica. Od 21 h na glavnoj pozornici kreće koncert legendarne sarajevske grupe Crvene jabuke, a zatim nastupa Halid Bešlić
Vidi originalni članak

Nakon hitova Crvene Jabuke na pozornicu dolazi kralj sevdaha Halid Bešlić. Za njegov koncert interes je toliko velik da organizatori danas „podižu“ još jedan veliki šator kako bi svi mogli koncert slušati i gledati potpuno neopterećeno od kiše. Ujedno je organizirano dodatna količina autobusa kako bi svi posjetitelji besplatno i na vrijeme stigli na koncerte.

Ovogodišnji zagrebački Rujanfest održat će se na čak 25 pozornica, produkcija događanja pristiže u brojnim velikim tegljačima. Očekuje se da više od 200 izvođača i performera u jedanaest dana privuče čak 300 000 posjetitelja čime Rujanfest postaje jedno od najvažnijih gospodarskih i zabavnih događanja u Hrvatskoj.

U prva tri dana trajanja Rujanfest je oborio sve rekorde posjećenosti. Više od 45 000 zadovoljnih posjetitelja je prodefiliralo kroz Rujanfest. Posjetitelji su oduševljeni gastroponudom i količinom sadržaja  dok su najmlađi najviše vremena proveli promatrajući Rollecoaster koji je došao u posjet na Rujanfest.

Idi na 24sata