To je to što me zanima!

Veka-ing uvršten među 100 najboljih tvrtki u Hrvatskoj!

Tvrtka Veka-ing d.o.o. iz Zagreba zauzela je 77. poziciju te je jedina tvrtka iz sektora klimatizacije koja je uvrštena u ovo prestižno društvo.
Vidi originalni članak

"Blago u Hrvata male su poduzetničke organizacije obiteljskog karaktera, preživjele u izuzetno teškim uvjetima divlje tranzicije, korupcije, pravne nezaštićenosti, ekstremno visoke nelikvidnosti i upitne uloge banaka..."

Ovim nas riječima autor teksta u Večernjem listu uvodi u specijalni projekt kojim žele odati priznanje 100 najboljih tvrtki u Hrvatskoj koje se uspjele zadržati financijsku stabilnost, likvidnost i jednak ili veći broj zaposlenika usprkos najvećim tržišnim izazovima u posljednjih 15-tak godina. Tvrtka Veka-ing d.o.o. iz Zagreba na spomenutoj je listi zauzela 77. poziciju te je jedina tvrtka iz sektora klimatizacije koja je uvrštena u ovo prestižno društvo. 

Izrazito smo ponosni na priznanje koje nam daje novi vjetar u leđa i dodatnu sigurnost da ćemo u nadolazećim godinama sve naše kvalitete vješto pretvoriti u konkurentske prednosti rezervirane za sadašnje i buduće partnere tvrtke Veka-ing. Upravo su oni naša najveća snaga te ovo priznanje pripada i njima – poručuje Hrvoje Džapo, direktor tvrtke Veka-ing. 

Idi na 24sata