To je to što me zanima!

VIDEO Pogledaj kako aktivirati PLUS+ i iskoristi promo za 1kn

Čitaj neograničeno ekskluzivni sadržaj najboljih reportera, novinara i autora. Iskoristi promotivnu pogodnost i kupi pristup PLUS+ sadržaju za samo 1kn prvih mjesec dana.
Vidi originalni članak

Uz najbolji svakodnevni sadržaj, u posljednjih mjesec dana čitateljima smo ponudili i dodatni PLUS+ sadržaj. Mnogi naši vjerni čitatelji prepoznali su vrijednost PLUS+ sadržaja na čemu im zahvaljujemo. 

Svi ostali sada također imaju priliku iskoristiti promotivno razdoblje i kupiti PLUS+ pristup za samo 1kn prvih mjesec dana. Sada je prilika da za simboličan iznos podržite vrijednosti za koje se zalažemo, ali i priče naših novinara koje su mijenjale zakone, smjenjivale moćnike i promijenile živote.

U manje od mjesec dana naši PLUS+ članci ostvarili su preko 4 milijuna otvaranja što dovoljno govori o interesu za kvalitetne i zanimljive priče. Naši novinari Ivan Pandžić i Denisu Mahmutović u međuvremenu su osvojili prestižne nagrade HND-a za istraživačko i internetsko novinarstvo. Ivan Pandžić proglašen je i novinarom godine. 

Samo PLUS+ korisnici mogu:

  • čitati neograničeno PLUS+ članke
  • komentirati PLUS+ članke
  • čitati portal uz minimalan prikaz oglasa
  • rješavati križaljke i sudoku - neograničeno

Uskoro pripremamo i posebne nagradne igre u kojima će moći sudjelovati samo PLUS+ korisnici. Važno je naglasiti kako ne postoji nikakva obaveza i PLUS+ se može otkazati u bilo kojem trenutku samo jednim klikom na profilu.

Za sve one koji bi željeli kupiti PLUS+ pristup, a ne znaju kako pripremili smo video upute kako kupiti pristup na portalu, ali i na aplikaciji.

KAKO KUPITI PLUS+ NA PORTALU:

 

KAKO KUPITI PLUS+ NA APLIKACIJI:

Klikni i kupi odmah pristup za 1kn prvih mjesec dana.

Idi na 24sata