To je to što me zanima!

VIDEO: Film o životu i usponu popularnog DJ-a Davida Guette

Burn Juiced Energy donosi dokumentarni film o životu i usponu mega popularnog DJ-a Davida Guette. Burn Juiced Energy novo je energetsko piće koje sadrži voćne sokove!
Vidi originalni članak

Scene iz privatnog života Davida Guette, snimke legendarnih koncerata iz privatne kolekcije samog glazbenika, anegdote njegovih prijatelja i supruge Cathy, izjave slavnih glazbenika kao što su will.i.am, Kelly Rowland, Snoop Dogg, Ludacris, Taio Cruz, Usher, Fatboy Slim, Laurent Garnier, David Morales i Pete Tong - sve to i puno više otkriva dokumentarni film „Nothing but the Beat“ koji se premjerno, ali i jednini put, prikazuje u srijedu, 9. studenoga u IMAX Cinestar kinu u Arena centru s početkom u 20 sati. Film je nastao zahvaljujući suradnji s energetskim pićem Burn upravo zato što David Guetta utjelovljuje sve što Burn kao brand promiče -  strast, optimizam i neiscrpnu energiju u ostvarivanju svojih snova.

Na premjeri filma također će biti predstavljeno i novo bezalkoholno piće BURN JUICED ENERGY koji sadrži voćne sokove marakuje, marelice, guave i manga. Burn Juiced Energy je inovacija među bezalkohonim napicima jer predstavlja spoj energetskog pića i voćnog soka; sadrži čak 21% voćnog soka, a budući da je energetski slabiji pogodan je za dnevnu konzumaciju i pomaže pri vraćanju koncentracije.

Zagrebačka premijera filma „Nothing but the Beat“ održava se gotovo istovremeno s premijerama u ostalim svjetskim metropolama, a valja naglasiti da se karte neće prodavati u slobodnoj prodaji, ali ih možete osvojiti na našem web portalu.

Nagradni natječaj za čitatelje 24sata.hr

Premijera filma će se održati u srijedu 9.11.2011., a od 4. studenog u 17:00 sati na portalu potražite obrazac za prijavu, ispunite ga i pričekajte objavu dobitnika jer možda baš vi budete među 5 sretnika koje ćemo nagraditi s 2 ulaznice. Igra traje do 5. studenog u 17:00 sati, a nagrađujemo svakog petog prijavljenog. Imena dobitnika biti će objavljena ovdje.

Idi na 24sata