To je to što me zanima!

Anita je ustala iz kreveta: Sada se ponovno smije, sjedi, sluša...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dan nakon Božića Aniti (30) je za obiteljskim stolom zatajilo srce. Iznenada je klonula i pala bratu Mirku u krilo. U početku nitko nije znao što se događa...
Vidi originalni članak

Naša Anita je prvi put nakon dugo vremena sjela u kolicima za obiteljski stol. Radost i sreća su veliki. Sve razumije, ali još ne može komunicirati, još je hranim na žlicu. Svakim danom sve više napreduje, povjerila nam je Anitina majka Verica Herceg (55).

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ova žena iz Slavonskog Broda od Štefanja 2014. godine kao lavica se bori za svoju kćer. Dan nakon Božića Aniti (30) je za obiteljskim stolom zatajilo srce. Iznenada je klonula i pala bratu Mirku u krilo. U početku nitko nije znao što se događa, no primijetili su da Anita ne diše. Zahvaljujući prisebnosti starije sestre Melite i nadljudskim naporima djelatnika Hitne pomoći, Aniti je život spašen. No ostale su teške posljedice.

- Još ne može jesti krutu hranu, ali svaki dan vidim napredak. Veliki je borac, ona želi živjeti i mi ćemo joj u tome pomoći - kaže Verica.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • A šta 16.02.2018.

    Svaka čast majci...jedna je mama (mislim na normalne mame jer ima ih svakakvih) a Aniti od srca želim sve najbolje i da šta prije bude ona stara...dug je život pred tobom još!

  • Palma13 15.02.2018.

    Sretno, sretno, sretno Anita!!!!

  • Mirta1964 15.02.2018.

    Samo naprijed Anita možeš ti to

Komentiraj...
Vidi sve komentare