To je to što me zanima!

Anita zarađuje na videoigrama, zbog tog su joj prijetili smrću

Anita Sarkeesian je Youtube blogerica koja komentira videoigre. Jedan od poznatijih serijala posvećen je kritici seksizma u videoigrama. Zbog svojih stavova su joj čak prijetili smrću.
Vidi originalni članak

Proslavila se na videoigrama i pritom dobro zaradila. Jedna je od rijetkih žena u poslu kojim se bavi, no bitno se razlikuje od ostalih jer njeni uratci odišu feminizmom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svoj najpoznatiji serijal video komentara Tropes vs. Women in Video Games pokrenula je sa sredstvima prikupljenima na Kickstarteru. Kada je krenula u kampanju, cilj joj je bio 6.000 dolara, a donatori su joj dali 160.000 dolara potpore.

Sam naziv kanala već govori o tome čime se bavi jer se zove Feministfrequency. Mnogi se ne slažu s Anitinim stavovima. Postoji mnoštvo videa u kojima blogeri kritiziraju nju, a neki su joj čak prijetili smrću. Zbog toga je mogućnost komentiranja na njenim videima ugašena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako po cijele dane "visite" na Youtube kanalima i mislite da možete svojim talentom postati i bolji od najvećih zvijezda, pozorno pratite sve objave JoomBoosa - mrežu s najboljim youtuberima u regiji, na svim društevnim mrežama. Budite prvi koji će na YouTubeu, Snapchatu, Facebooku, Instagramu i Viber chatu saznati sve o nadolazećem spektaklu VideoStaru - neviđenom na ovim prostorima.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Za sve one koje vole baciti 'hejt' u komentarima preporučamo ovaj video:

Idi na 24sata

Komentari 62

  • koko82 23.09.2016.

    goni tog licmjera sa 24 sata...... to je najpokvarenija osoba koju sam imao prilike slusat na yt..... ona ona k.cka zoe quinn..... olos ljudska

  • OrcaPerestrojka 23.09.2016.

    Nije mi jasno, kako se može zaradit novac na jubitou? Barem kod nas.

  • ginkoforte 23.09.2016.

    ovi novinarcici pisu bez da prethodno provjere o cemu je rijec

Komentiraj...
Vidi sve komentare