To je to što me zanima!

Baki (95) čestitali sa sigurne udaljenosti: Unuci joj zapjevali!

Rođendan je svake godine posebna prilika, pogotovo kada se slavi 95. Unuci i unuke, sinovi i kćeri ipak nisu propustili priliku čestitati svojoj voljenoj mami i baki Sari, ali na malo drugačiji način
Vidi originalni članak

Morali smo biti na sigurnoj udaljenosti. Sretan 95. rođendan, bako, napisala je Sara Byrne iz New Yorka u opisu videa koji je raznježio mnoge. S obzirom na situaciju s korona virusom i činjenicom da su ljudi starije životne dobi najugroženiji, svojoj su baki i mami čestitali rođendan na malo drugačiji način.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Okupili su se ispred kuće, na dovoljnoj udaljenosti od nje i s balonima i čestitkom u ruci joj zapjevali pjesmu. Ni oni ni ona nisu skidali osmijeh s lica, a video koji je na Instagramu pregledan gotovo 20.000 puta raznježio je i rasplakao mnoge.

- Volim vas. Hvala vam. Žao mi je što ne možemo biti zajedno, ali barem ste vi zajedno - govorila je baka tijekom rođendanske čestitke.

- Ako ste dovoljno sretni u životu, onda ste upoznali baku Byrne - napisala je jedna od njezinih unuka u komentaru ispod videa.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 22.03.2020.

    A nakon predstave svi nahrupili u kuću na bakine kolače, to se ne propušta.......

  • MaBla 22.03.2020.

    Joj i ti ameri svakaj objavljuju.. Naporni su.

  • Brale_93_PRO 22.03.2020.

    Kad bu više ti z ameriki odrasli? Pa kom ozbiljnemu čoveku tih godina je stal do tak trivijalnih stvari. Ja kad bum star bum se napil i otišel spati za rodjedan, isto kaj i sad činim!

Komentiraj...
Vidi sve komentare