To je to što me zanima!

Bijeg iz zlatnog kaveza: Ante Todorić i Martina se razvode

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Martina više nije mogla izdržati život u zlatnom kavezu. Potvrdili su nam to izvori bliski paru. Kako su počeli problemi s Agrokorom, tako su počeli i problemi u braku
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok Ante Todorić s ocem u Londonu prati zbivanja oko njihova bivšeg koncerna i osmišljava taktiku obrane pred hrvatskim pravosuđem njegova supruga Martina zatražila je razvod braka. Razlog?

Martina više nije mogla izdržati život u zlatnom kavezu. Potvrdili su nam to izvori bliski paru. Kako su počeli problemi s Agrokorom, tako su počeli i problemi u braku para koji je u hrvatskim jet set krugovima glasio za pojam skladnosti.

Iako neki špekuliraju kako je razvod zapravo pravna smicalica kako bi se spasilo što više imovine posrnulog tajkuna, odvjetnica Martine Todorić to demantira.

U vijestima pogledajte i ove priče:

- Okrutna država: Majci oduzeli sve kad joj je umro sin (12)

- Tajna je u prženju: Tamno pržena kava ne izaziva bolove u želucu

- Mr. striper: Antonio Šincek - Adam skida se na djevojačkim večerima

Idi na 24sata

Komentari 156

  • mimara 18.10.2017.

    pa i drugi se razvode .Koga briga za to.Mizerni trik da se lova spasi

  • Magija_1 18.10.2017.

    A nisu imali predbračni ugovor?? Obično bogatuni "zaštite" svoju imovinu ugovorom prije braka.... Ako ga imaju onda ništa od ovakvog "spašavanja"

  • sol 18.10.2017.

    Vidjela mala da je bogatstvo zlo i prokletstvo, sve imas a ono sta trebas nemas i to ovakva curka:::)))) sad kad je siromah uh uh, sunce ti kalaisano! ili je to samo vec poznata repriza ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare