To je to što me zanima!

BILI SMO NA VELEBITU: Rendžeri su nas poveli tajnim putevima, a iskočile su nam i srne...

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA nastavlja s najboljim video sadržajem u regiji. Ovoga puta na YouTube kanalu 24sata pratite kako izgleda put Sjevernim Velebitom uz spektakularan pogled na hrvatske otoke
Vidi originalni članak

Vodimo vas na uzbudljivo putovanje Sjevernim Velebitom od Krasnog pa sve do Srednjeg Velebita tajnim putevima velebitskih rendžera. Pogledajte putovanje od tri sata i neke od najljepših šuma, planinarskih staza, ali i pogleda na more koji oduzimaju dah. 

POGLEDAJTE UŽIVO VOŽNJU SJEVERNIM VELEBITOM:

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA uz serijale poput 'Zvijezde vrište', sa serijelom iz regije, 'Poligraf'. 'Napušteno-zapušteno' i 'Kerekesh show' '24 pitanja' i mnogih drugih, na svom YouTube kanalu donosi vam i najzanimljivija live javljanja.

Nedavno spajanje Pelješkog mosta na YouTube kanalu 24sata pogledalo je više od 140.000 ljudi, a cijeli prijenos trajao je gotovo pet sati. 

Uz YouTube kanal 24sata, svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti i na Videoteci 24sata. YouTube kanali 24sata, JoomBoos i miss7 zajedno broje preko 1,1 milijun pretplatnika i zato smo na jednom mjestu odlučili objediniti sav sadržaj u full HD rezoluciji. U Videoteci možete pogledati sve serijale koje smo proizveli od prvog dana naše originalne video produkcije. Videoteka je organizirana po serijalima i omogućuje gledateljima jednostavno praćenje nastavaka iz epizode u epizodu! Naša najveća prednost je da smo na tržištu jedina videoteka s isključivo domaćim tailor made sadržajem za unreachablese - dosada smo ih snimili gotovo 50! U Videoteci pratite najnovije hit serijale iz 24sata Oriđiđi produkcije – Rene i Mila u serijalu EksperimentKerekeš u Kerekesh showu, poznata lica iz prve sezone Teinih dnevnika pojavit će se u drugoj sezoni istoimene serije, donosimo i novi Armagedon za sve ljubitelje borilačkih sportova.

POGLEDAJTE UŽIVO LET IZ ZAGREBA PREMA DUBROVNIKU:

Idi na 24sata

Komentari 20

  • gdejepecat 02.11.2021.

    Ja sam pred par godina krenuo predvečer od Ivanića do Dubrovčaka - Prevlake - Rugvice. Na rubu Lonjskog polja, krda srna i srndača pretrčavaju po tim cestama, koje nisu prometne, ali su za prekrasne za vidjeti prirodne ljepote i divljač.

  • strikan3 01.11.2021.

    Rendžeri bolan? Jel oni ko Stevo Galeb, ili ko Čak Noris?

  • lajh1985 01.11.2021.

    Ako nije bio walker texaski rander nista od toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare