To je to što me zanima!

Biramo najbolju 'Despacito' parodiju: Koja vam je bolja?

Ovaj tjedan smo primili još jednu 'Despacito' parodiju. Parodiju su nam poslali David i Tomislav iz Slavonskog Broda. Uskoro se pripremaju na odlazak na fakultet i zabavljaju se prije početka novih obaveza
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Spojili smo dvije 'Despacito' parodije na jednom mjestu - jedna je od Davida i Tomislava, a druga od Ane iz Zagreba s obradom koju smo objavili prošli mjesec. Jedna govori o ostavljenim ženama, a druga o dugom toplom ljetu. I dalje se ne možemo odlučiti koja nam je bolja.

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia ili na www.oops.hr. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno!

Ako ste propustili prošlotjednu kompilaciju najsmješnijih videa, pogledajte ih ovdje:
 

Best funny fails I Weekly compilation #21 I Oops Croatia

Best of the Week 21 (August 2017). Every Sunday - new compilation! ▶︎ SUBSCRIBE for awesome Oops videos!: http://bit.ly/oops_subscribe ▶︎ Submit your video: mojvideo@24sata.hr Welcome to Oops Croatia! Enjoy in the hottest UGC videos from Croatia but also from videos across the whole web.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 13.08.2017.

    Super su!!!!

  • Funkut 13.08.2017.

    Niti jedna

  • dario6 13.08.2017.

    Dajte dosta vise. Dostaaa por favor

Komentiraj...
Vidi sve komentare