To je to što me zanima!

Bloger Rasta podivljao: Ubacili su mi laksativ u bočicu vode!

Borna Rastović, poznatiji kao 8Rasta9, koji ima ulogu u popularnoj web seriji 'Isti san', našao se u jako nezgodnoj situaciji. Boca vode, koju su školski huligani namjenili drugom kolegi završila je, zabunom, kod njega
Vidi originalni članak

U novoj epizodi, koja ponovno ruši sve rekorde gledanosti, ekipa serije Isti San pokazat će kako se školski huligani, koje glume Fran Lauš (24) i Borna Butijer (22), maltretiraju nove polaznike Akademije Youtuberskih znanosti u prvoj web seriji Isti san.

Osim toga, polaznici Akademije sudjeluju u velikom mjuziklu kojeg priprema njihova ravnateljica Liza Betić. Naime, Borna, kojeg glumi Filip Rebrović (20), otkriva jedan sočan detalj koji mijenja sve - možda su Liza Betić i Elizabeta ista osoba! 

U ovoj zabavnoj seriji javlja se i ljubavni trokut. Riječ je o novom ljubavnom interesu šarmera Tome Jagode, kojeg u seriji glumi Matija Lazarević, poznatiji kao LayZ.

 

- Niste još vidjeli najzanimljiviji dio serije - rekao je Matija i dodao da je ostatak serije još uvijek u nastajanju, a ono što pripremaju za fanove bit će puno iznenađenja.

Ova epizoda samo je mali dio velikog uzbuđenja - prave glazbene poslastice koja tek slijedi, a sve to možete pratiti četvrtkom u 12 sati na JoomBoos YouTube kanalu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sumnjiv 18.05.2018.

    cijepljeni od humora

  • exer554 18.05.2018.

    Prdnuh

  • 2 x general 18.05.2018.

    jel se uneredio u gaće??? ako ne, ponovi radnju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare