To je to što me zanima!

Blokirali su promet u centru Rijeke, izvlačili mačića iz šahta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Autobusni kolodvor u Rijeci opkolili su vatrogasci, a potom je stigla i policija koja je zaustavila promet na 15 minuta. Stvorila se velika kolona, a za sve to bio je kriv jedan naivni mačić. Uvalio se u nekoliko nevolja
Vidi originalni članak

Vozio sam se u autobusu i vidio vatrogasce kako jure prema kolodvoru. Svi smo se znatiželjno zalijepili za prozore. Čim nas je bus iskrcao na stanici otišli smo vidjeti u čemu je stvar. Vidio sam muškarca i ženu stare oko 30 godina i čuo da im je mačić pobjegao iz auta te upao u kanalizacijski šaht. Pozvali su vatrogasce da ga spase, rekao je čitatelj Andrej Hinić (22).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vatrogasci su odmah došli i nakon nekoliko minuta uspjeli su izbaviti vragolastog mačka. Međutim, njegovoj avanturi tu nije bio kraj. Iskočio je vatrogascu iz ruke i pobjegao pod automobile koji su stajali u koloni dok je trajala akcija spašavanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Stigla je i policija te zaustavila sav promet kako bi se mačića izvuklo iz jednog od auta kojemu se zavukao u prednji lijevi kotač - otkrio je čitatelj. Dodao je da su ga iz kotača izvlačili 15 minuta i tek tada, neozlijeđenog predali presretnim vlasnicima.

- Bio je presladak, sive boje s bijelim šapicama. Nije bio veći od 20 centimetara. Prava beba! Nije ni čudo da mu je samo igra bila na pameti - našalio se čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Frankooo 30.05.2017.

    Dio price sa pocetka clanka je netocan. Macic nam nije pobjegao iz auta nego sam cuo jadno siroce kako mjauce negdje u blizini mog auta. Izasao sam i pokusao locirati od kud dolazi mijaukanje. Na kraju sam provirio u kanalizacijski otvor i ugledao ga jadnog dolje svog prestrasenog. Digao sakt i pokusao ga izvuci. Srecom slucajno prosli vatrogasci i preuzeli vadjenje malog sirocica. Lijepi pozdrav osobi koja ima srce baciti macica u kanalizacijski sakt. Cisto sumnjam da je macic sam dosao odnekud na autobusnu stanicu. Tako maleni.

  • Berger117 29.05.2017.

    što se desi kad gleda mace po kolodvoru ..,;D

  • forzafiume_2 29.05.2017.

    Bravo za vatrogasce i policiju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare