To je to što me zanima!

Bolno i za gledati: Karlovčanka usred treninga pala sa šipke

I ovaj smo tjedan primili urnebesne snimke iz privatnih arhiva naših čitatelja. Od "opasnih" akrobacija na polju koje je rezultiralo padom u blato, do failova preslatkih ljubimaca. A jedna je čitateljica doživjela bolno iskustvo tijekom treninga
Vidi originalni članak
Karlo nam je poslao video svoje prijateljice koji je nastao tijekom treninga. Karlo i njegova prijateljica htjeli su snimiti jednu vježbu. Scenarij videa je bio savršeno dogovoren, ali se uskoro dogodila neočekivana situacija.
 


- Radi se o mojoj prijateljici tijekom jednog treninga. Kako se bavim YouTubeom i snimanjem, uglavnom snimam sportove. Došli smo do toga da mi prijateljica pomogne u jednom videu kako bih snimili neočekivanu scenu, rekao nam je Karlo koji nam je poslao snimku za Oops Croatia.
 
>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno!
 
Ako ste propustili prošlotjednu kompilaciju najsmješnijih videa, pogledajte ih ovdje:
 
Idi na 24sata

Komentari 2

  • 04.06.2017.

    vjest za naslovnicu... karlovcanka pala sa sipke... dno dna... jadnici o cemu vi pisete...

  • eustahije_brzic 04.06.2017.

    Stvarno ne znam di da se poskakljam pa da se pocnem smijati na ove vase smijesne videe. Pa ovo je zalosno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare