To je to što me zanima!

Borio se dugo da uđe u auto u Karlovcu i nasmijao sve vozače

Stigao nam je urnebesni video iz Karlovca. Čitatelj Antonio nam je poslao video u kojem stariji gospodin neuspješno pokušava ući u svoj automobil. Iako je pokušavao i pokušavao, vrata se nikako nisu otvarala...
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:
 

Car entrance FAIL I Oops Croatia

Gospodin je pokušavao ući u svoj automobil, ali mu to nikako nije uspjelo, rekao nam je Antonio koji se našao na parkiralištu jednog shopping centra i snimio ovaj video. Izgleda da gospodin zaista nema sreće s bravom na svojem automobilu, ali mi smo sigurni da će početi razmišljati o tome da je zamijeni.

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr. Tamo nam ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno! 

Ako ste  propustili prethodni Oops Croatia video pogledajte ga ovdje:
 

FUNNY! Ramp fail I Oops Croatia

This fail is so funny! He wanted to make a stunt on a rail, but it ended up with a fail. "I thought I will keep on hanging on the ramp, but it was a fail" said NIkola who has sent us his fail video.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • zmajina3 03.06.2017.

    smjesno vam je kad vidite osobu koja se muci sa vratima jer je posten,pa dok plati drzavi sve moguce i izmisljene namete dobro mu ostane i za kiflu.........smijte se i objavljujte sto na nas racun pa i na racun ovog GOSPODINA (namjerno velikim slovima jer je za vas novinare ovo gospodin) sto voze politicari,popovi i ekipa..........ajde 24hr pokazite se pa mu kupite bravu a ovaj konj sto je snimao zastno nema njegove slike,sta se krije iza mobitela,odakle pravo na ugrozavanje privatnosti itd???

  • crni2012 03.06.2017.

    Kaj je tu smjesno ?????

  • crazyvideolife 03.06.2017.

    Umjesto da mu je pomogo on snima da bi dobio bijednih 1000 kuna ... sramota... prodao se za 1000 kuna zamisli ti to

Komentiraj...
Vidi sve komentare