To je to što me zanima!

Božićna čarolija: Nemoćnoj su bakici izmamili suze radosnice

"Nikad u životu nisam doživjela ovakvu dobrotu, želim vam blagoslovljene blagdane", kazala je onemoćala baka, koju su dva mladića spazila na sredini reda za blagajnu i odlučila podmiriti njen račun. I nije bila jedina
Vidi originalni članak

Toni i Marino odlučili su uoči Božića uljepšati nepoznatim ljudima živote. Iako je adventsko doba nadahnuto bajkovitim mjestima i odiše čarobnim ugođajem, velikom broju ljudi ono je samo još jedan veliki i skupi teret nad glavom. Zbog toga su dečki s početka priče odlučili novac i vrijeme podijeliti s onima kojima je najteže.

 

 

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo je prava slika i prilika istinskog božićnog duha

Toni i Marino uputili su se u trgovački centar i pojedinim kupcima, uz pomoć Konzuma, podmirili cjelokupne račune. Naravno, nisu mogli podmirivati račune baš svima, pa su se morali fokusirati na one za koje su procijenili da će im taj znak pažnje najviše značiti. I nisu dugo čekali, na blagajnama su se izmjenjivali kupci za kupcima, a Toniju i Marinu zbog mnogih je napuklo srce, kao i nama.

Reakcije su bile jednako nevjerojatne. Zbunjenost i strah od prevare uobičajeni su osjećaji naših građana, koji su se i u ovoj situaciji tako osjećali. Ipak, kad su napokon shvatili da se ne radi ni o kakvoj prevari, prepustili su se ovoj altruističkoj akciji i prihvatili veliki znak pažnje. Nemoćna starica rekla je dečkima kako je nitko u životu nikada nije tako iznenadio, gospođa im je od srca zahvaljivala jer su njenom djetetu poklonili i igračku, a brojni drugi u pozitivnom su šoku prihvatili dar i obećali da će i sami nastojati širiti istinski duh Božića!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cukrena 03.12.2016.

    U ovo vrijeme kad su se svi nekako otuđili i mali znak pažnje nekome puno znači...a sad je nekako najbolje vrijeme za nekome vratiti osmjeh na lice..

Komentiraj...
Vidi sve komentare