To je to što me zanima!

Branko Đurić Đuro reagirao na Nadrealiste: 'Donesi mi limun, čačkalicu i fen, nemam scenarij'

U novoj epizodi Reakcije na Top listu nadrealista i Đurine kućne čarolije reagirao je, a tko drugi nego, legendarni Branko Đurić Đuro. Ostale epizode reakcije pogledajte na YouTubeu 24sata i Videoteci 24sata...
Vidi originalni članak

Ja nikada nisam imao spremljen scenarij nego sam lupao rekviziteru: 'Donesi mi limun, čačkalicu i fen'- priznao je Branko Đurić Đuro kako su nastajale 'Đurine kućne čarolije'.

POGLEDAJTE VIDEO:

U novoj epizodi Reakcije Branko Đurić, zvan Đuro prisjetio se i komentirao poznate scene iz Top liste nadrealista te Đurinih kućnih čarolija. 

Prvi isječak koji smo pripremili bila je poznata Audicija za predstavu.

- Ova predstava je nastala na Akademiji scenskih umjetnosti kao predstava za ocjenu. Ja sam tad bio prva godina studija, a već sam radio na Nadrealistima - objasnio je Đuro, te je kasnije dodao kako je improvizacija najbitnija kada netko u predstavi zaboravi tekst.

- Ovdje je on zaboravio tekst, pa ja ponavljam zadnje riječi kako bi se on sjetio - prepričava nam Đuro situaciju u predstavi gdje je njihov tadašnji profesor i dekan, Boro Stjepanović, zaboravio svoj tekst. 

Improvizacija je, čini se, Đurina specijalnost jer ni u Đurinim kućnim čarolijama Top liste nadrealista nikada nije imao spremljen scenarij već je tekst smišljao na sceni prilagođavavši se rekvizitima koji su ga dočekali. 

 

- Ovdje sam nešto spor, čini mi se. Ne znam što je - kritizirao je sam sebe. 

Koje nam je još zanimljivosti o Top listi nadrealista otkrio, pogledajte na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata kao i sav ostali sadržaj ORIĐIĐI produkcije, a pratite nas i na društvenim mrežama Facebook-u, Instagram-u, Tik Tok-u i Linked In-u.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Ranami 01.03.2022.

    Definitivno legenda. Sad, kad znam da je sve bilo improvizovano, cijenim ga jos vise.

  • beki2021 24.02.2022.

    Neponovljivo

  • Turbojunkie 23.02.2022.

    Pa meni je najbolje improvizirano, tu se vidi genijalnost. Zato mi nemam ništa čemu se možeš nasmijati, osim političarima i stručnjacima, ali i to je kiseli osmjeh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare