To je to što me zanima!

Courtney ima jednu od najvećih guza i na njoj dobro zarađuje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Courtney Barnes (33) iz Miamija ima golemu stražnjicu na kojoj dobro zarađuje. Više puta je ilegalno u nju ubrizgavala silikone. Kada je shvatila da privlači veliku pozornost, napustila je uredski posao i radi kao model.
Vidi originalni članak

Courtney Barnes iz Miamija jedna je od mnogih pomodnih djevojaka koje nisu mogle odoljeti trendu velikih guza. Prije šest godina dala je ubrizgati silikone u svoju stražnjicu u jednoj ilegalnoj klinici u SAD-u.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao kod mnogih takvih zahvata, gdje se ne poštuje medicinska procedura, često se događa da konačni rezultat nije u skladu sa željama klijentica. Courtney priznaje da je njena pozadina nešto veća nego je ona to očekivala, piše Sun.

- Bio je to rizik na koji sam u tom trenutku bila spremna pristati. Nisam sigurna što su mi ubrizgali - kaže Courtney.

Courtney srećom nije imala nikakvih zdravstvenih poteškoća zbog silikona. Vidjevši da privlači veliku pozornost, odlučila je unovčiti svoju golemu stražnjicu. Danas radi kao model, a na društvenim mrežama prati ju više od pola milijuna ljudi.

U zadnje vrijeme muči ju što se stražnjica malo opustila i nije više tako čvrsta. ipak, trenutno je zadovoljna svojim izgledom, ali uvijek postoji mogućnost da ponovno ode na neku plastičnu operaciju.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jluci82 27.12.2017.

    Ta kad prdne , 2,3stupnja po Richteru.

  • 27.12.2017.

    preevelika

  • Cipelcug 27.12.2017.

    Eh, brat bratu prevršila je mjeru. Nadam se da dobro zarađuje pokazivanjem stražnjice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare