To je to što me zanima!

Dečko je odabrao mamino, a ne njezino jelo: 'Kaznila sam Ribicu pa je on morao kuhati za nas...'

Prva epizoda showa Oriđiđi 24sata produkcije, Tko mi bolje kuha?, super je prošla, a publika je oduševljena prvim kandidatima. Nina, Ana i Ivan su probili led, a nas je zanimalo je li Nina istukla svoju 'Ribicu' nakon showa
Vidi originalni članak

Nakon snimanja epizode i nakon što je odabrao mamino jelo kao bolje sam 'Ribicu' kaznila tako da je on morao skuhati istu tu klopu za nas troje. I ispalo je super moram priznati, rekla nam je Nina nakon što je odgledala prvu epizodu 'Tko mi bolje kuha?' u kojoj je baš ona zvijezde.

Protiv svekrve Ane se borila za naklonost svog dečka Ivana i, nažalost po nju, izgubila. Ivan je Anino (mamino) jelo odabrao kao bolje.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Moram priznati da još uvijek dolazim sebi nakon gledanja epizode. Na snimanju mi je bilo baš super, i sve je ispalo odlično. Jako izgledamo prirodno i valjalo bi takvo što ponoviti vrlo skoro - zaključila je Nina kad smo se čuli s njom nakon prve epizode.

- Još se sjećam jedne scene u kojoj sam gospođu Anu učila kako se koristi ploča za kuhanje, da je bar i to ušlo u finale epizode! Ali i ovako je super - dodala je i priznala kako su se tenzije između nje i svekrve Ane malo smanjile nakon showa.

- Iako ste nas vi zezali tijekom snimanja i malo potencirali te tenzije, na kraju smo ih mi i malo smanjile nakon snimanja - ispričala nam je.

Prvu epizodu showa pogledajte već sad na 24sata Oriđiđi YouTubeu, a nove epizode pratite svakog četvrtka od 12:00 sati na našem YouTubeu i svim ostalim platformama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nemam korisnicko ime 06.06.2022.

    hahahahhhaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare