To je to što me zanima!

Detalji iz bolnice užasa: Moja beba se ugušila u plodnoj vodi

Mateja (24) iz Ivankova u vinkovačkoj je bolnici pri porodu prošla pravi pakao. Njen dječačić umro je je jer je liječnik odbio napraviti carski rez, a u video vijestima otkrivamo kako se to dogodilo...
Vidi originalni članak

Mateja Janković (24) iz Ivankova u vinkovačkoj je bolnici pri porodu prošla pravi pakao. Njeno dijete umrlo je jer je liječnik odbio napraviti carski rez, a u video vijestima otkrivamo kako se to dogodilo i što očajna mlada majka sada planira poduzeti.

Pakračke ulice dobile su nove i nešto drukčije šetače. Doznajte otkud dabrovi u centru tog malog slavonskog grada. I tu nije kraj neobičnim pričama jer u od Pakraca ne tako dalekoj Pleternici čovjek je otkrio narančastu vodu.

U današnjim vijestima doznajte i proročanstva babe Vange za koja dosad niste čuli, a otkrivamo vam i smijete li voditi ljubav ako ste doživjeli srčani udar.

 

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Trojac 17.02.2016.

    Poznam slučaj iz Imotskog, gdje dotični doktor Rebić koristi opremu koju ne sterilizira. Ženu je u 8.mjesecu trudnoće zarazio bakterijom i izgubila je bebu. Taj doktor je skrivio više smrti novorođenčadi pa i majki a gospodin još uvijek radu.

  • dkmjnn 17.02.2016.

    Moja nećakinja je pred četiri godine u bjelovarskoj bolnici također imala jako ružno iskustvo. Naime, trudove je dobila negdje oko 21,00 sat, ali joj je liječnik koji je bio dežuran dao injekcije za smirivanje trudova, valjda da on može mirno spavati. Nećakinja (također Mateja), je cijelu noć trpila bolove, da bi joj pred jutro otišla plodna voda i odveli su ju u rađaonu. Cijelo jutro su ju mrcvarili, a tek kad se više nisu čuli djetetovi otkucaji i kad je ona na kraju pala u nesvijest, odlučili su se na carski rez. Sad vi meni recite, jel su to ljudi i liječnici???? Krvnici i mesari, ništa drugo.

  • Trojac 17.02.2016.

    Žalosno je što bi lakše bilo nabrojat dobre i kvalitetne doktore koji rade svoj posao kako treba nego ovakve mesare. Pune su ih bolnice... od ginekologa pa na dalje... Vrlo malo je dobrih doktora, u smislu da se isto brinu o svim pacijentima bez obzira na dubinu njihova džepa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare