To je to što me zanima!

Dida Toni opleo po Hani: 'Nju ne zanima ništa osim pobjede'

U novom videu JoomBoosov youtuber Leon na razgovor je 'priveo' slavnog didu Tonija. Pokazao mu je fotke hrvatskih influencerica, a dida Toni je zatim morao reći što misli o njima. Odgovori su urnebesni
Vidi originalni članak

Nakon što je dida Toni ocijenio nekoliko slavnih youtuberica, Leon mu je pokazao fotografiju Hane Rodić, koju znamo iz showa 'Gospodin savršeni'. Iako na početku nije bio baš oduševljen, na kraju joj je dao peticu!

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ona vidi samo pobjedu, samo gleda kako će pobijediti. Kraj nje druge malo teže prolaze jer ona je pravi borac. Ali nije ni to lako, nije uvijek lako ni pobijediti, tako da ću i njoj isto dati peticu. Iako su prema tome ostale cure pet plus, jer one su malo bolje, a Hana se ipak bori samo za sebe - objasnio je Toni, a Leon se složio s njime.

Reakcije na ostale influencerice i cijeli video možete pogledati ovdje! 

ŽELIŠ GLUMITI U NOVOJ HIT SERIJI? PRIJAVI SE NA AUDICIJU I POSTANI ZVIJEZDA!

Idi na 24sata

Komentari 64

  • adika 30.01.2019.

    - Ona vidi samo pobjedu, samo gljeda kako će pobijediti. Kraj nje druge maljo teže proljaze jer ona je pravi borac. Alji nije ni to ljako, nije uvijek ljako ni pobijediti, tako da ću i njoj isto dati peticu. Iako su prema tome ostale cure pet pljus, jer one su malo bolje, a Hana se ipak bori samo za sebe - objasnio je Toni, a Ljeon se sljožio s njime.I još uvijek nikome nije jasno tko je taj tip što volji bakljavu

  • 30.01.2019.

    Baba Vanga, Karleuša, modni mačak, Aljeti, ovaj neodoljivi i ova njegova plastiknjača i evo ga popunjena stranica vijesti 24 sata za danas. Još kakva vest iz kurira, dvije stare 15 god iz svijeta i to je to.

  • makisaKZZ 30.01.2019.

    Nisu starome svi doma..Trljaj glavu da ne dobijes mozdani..mislim stvarno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare