To je to što me zanima!

Divljaju cijene u Rovinju: Kava sa šlagom 54, Irish kava 80 kn

Sezona je počela, ali počelo je i divljanje cijena na terasama kafića. U video vijestima donosimo vam priču o rekordnim cijenama u jednom rovinjskom baru...
Vidi originalni članak

Sezona je počela, ali počelo je i divljanje cijena na terasama kafića. Donosimo vam priču o rekordnim cijenama u jednom rovinjskom baru.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

 

 

 

Pogledajte i komentar najnovijeg sukoba na relaciji Karamarko - Orešković, a za vas smo zavirili i u Severinin ormar. Što on krije? Otkrijte u video vijestima!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 368

  • Furko 30.03.2016.

    ajde molim admina il kojeg kod kur*a da mi objasni zasto nema vise mog komentara....kaj se i admin nasao u komentaru pa se morao maknut il kaj?

  • purgermann 30.03.2016.

    Ne treba se kritizirati o cijenama po kaficima i restoranima, jer sve ovisi o ponudi na slobodnom trzistu i gosti i turisti imaju siroku mogucnost izbora za izabrati,ovisno u kvaliteti proizvoda i sredine mjesta koje su izabrali za svoje ljetovanje.kao i broj clanova drustva koji odlazi na ljetovanje.Ozenjeni bez dijece ili sa dijecom ili kao samci sa oskudnim financijskim sredstvima svaki si moze izracunati koliko je voljan potrositi i koje su mu mogucnosti otvorene .Pouzdano znam da skoro 50 % restorana iznajmljeno je ne vlasnicima restorana vec su iznajmljeni gastronomima koji se bave tim djelatnostima na profesionalnoj bazi,pa tako jedni i drugi imaju koristi od toga.Sve vise i vise dolazi do "industrijskog turizma " koji ima svoje mane a i svoje prednosti jer se kapaciteti mogu bukirati mjesecima unaprijed i tako dobiti sigurnost prometa i pregled zarade .Od toga imaju svi koristi od opcina,gradova ,mjesta a i sama drzava koja zaradjuje na porezima i boravisnim taksama.Koliko dobro poznajem Jadranski turizam procjenjujem da je tek 50 % Jadranske obale iskoristeno ekonomski .Poluotok Peljesac kada se izgradi most ili tunel donosit ce godisnje najmanje jednu miliardu € godisnje ,ako ne i vise,sto je slijedeci korak za gospodarstvo : graditeljstvo ,hoteljerstvo i turizam.Mogucnost koristenja duge turisticke sezone zbog pogodne klime ,dovodi Hrvatsku u mogucnost da se relativno brzo rijesi nagomilanih kredita sto podize zivotni standard ne samo u Dalmaciji vec i u Hrva

  • EmilioGregurić 30.03.2016.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare