To je to što me zanima!

Dječak (2) izgrlio dostavljača pizze kojem je preminula kći...

Emotivni video iz SAD-a koji je postao viralan i rasplakao mnoge, prikazuje COHENA (2) iz SAD-a koji grli dostavljača pizze ispred kućnog praga
Vidi originalni članak

Dostavljač je odlazio, a moj sin Cohen je samo protrčao kraj mene i zagrlio dostavljača pizze. Dostavljač se sagnuo i zagrlio ga, bilo je preslatko, napisala je Lindsey Sheely u opisu videa kojeg je objavila na Facebooku, a ubrzo je postao viralan zbog pozadinske priče samog događaja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, nakon što je objavila video i nakon što ga je mnoštvo pogledalo, netko ga je postao dostavljaču koji joj se javio i dodao ju kao prijatelja na Facebooku. Lindsey je tada saznala da je dostavljaču Ryanu Cattersonu nedavno preminula kći.

- Podijelio je video tog zagrljaja na svom Facebooku. Njemu je taj zagrljaj bio puno više od jednog običnog zagrljaja, baš mu je bio potreban - objasnila je Lindsey novinarima. Rekla je kako je nije mogla vjerovati kroz što Ryan prolazi, a svejedno mora raditi. Dodala je kako je ovo pouka da nikada ne znamo kroz što netko prolazi u tom trenutku.

- Zagrljaj se desio baš u pravom trenutku. Pričao svojoj djeci kako mi treba zagrljaj. Ovo je kao da mi ga je svemir poslao - rekao je oduševljeni Ryan.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dysko_lija 25.02.2020.

    djeca osjecaju tugu i lose raspolozenje koliko god pokusao sakriti.

  • 25.02.2020.

    djeca puno više osjete i primjete nego što mi mislimo

  • J. K. 25.02.2020.

    Kod klinaca nema pretvaranja, glume, lažnih manira....samo ono što zaista osjećaju. Iskreno do bola i prekrasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare