To je to što me zanima!

Dječak (7) upao u bunar od 25 metara, a curica (2) u septičku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Oboje su ih spasili! Dječak iz Vrbovca je u bunar pao loveći susjedova zeca, a izvukao se samo s masnicom i ogrebotinom. Curica iz Međimurja u septičku jamu upala je dok se igrala...
Vidi originalni članak

Babo, babo, pomozi mi, izvuci me, ponavljao je sedmogodišnji dječak iz Tučenika kraj Vrbovca, koji je u ponedjeljak, loveći susjedova zeca, propao u bunar dubok oko 25 metara. Začudo, iz bunara je izašao s jednom ogrebotinom i masnicom na nozi.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon dva dana provedena u bolnici pustili su ga na kućnu njegu.

- Lovili smo zeca. Vidio sam da stoji na daskama, skočio sam za njim i odjednom smo oba propali. Ne znam koliko sam padao, ali na dnu je bio veliki mrak i ništa se nije moglo vidjeti - prepričava nam hrabri dječak i dodaje kako ga ni u jednom trenutku nije bilo strah. Njegova mama nam je rekla da se nikada tamo ne igraju, ali tog dana sve se tako posložilo kao da se moralo dogoditi.

Sreće je imala i dvogodišnjakinja iz Dunjkovca u Međimurju. Ona je, igrajući se, pala u septičku jamu. Spasili su je susjedi koji su čuli njezin vrisak. Kako piše list Međimurje, presudila je prisebnost Željka Treska zvanog Oleg, koji je to popodne krenuo obrati stablo višanja.

U video vijestima pogledajte i ove priče:

- Posljednji lončar Ivo traži nasljednika

- Agrokor uzeo još 480 milijuna eura da preživi ljeto

- Trula jabuka: Bubnjar otišao iz benda, Žera mu našao zamjenu

- Neve svoga sina nazvala Stjepan, po ocu

Idi na 24sata

Komentari 23

  • slatko volim 06.07.2017.

    21. stoljeće, a djeca se igraju oko nezaštićenih bunara i septičkih jama ali s obzirom da ima i djece koja se pentraju po lokomotivama pa nastradaju mogu samo reći da su roditelji ti koju djecu treba nadzirati, kud idu i što rade.

  • JATIMIVIONI 05.07.2017.

    I jos se cela familija okupila oko sahta...

  • kabrit 05.07.2017.

    Kak to u vrbovcu a zove starog babo , ajd dobro nek je sce ok proslo

Komentiraj...
Vidi sve komentare