To je to što me zanima!

Dugoočekivani most napokon otvoren, poznato i ime: Pratite emisiju uživo u utorak od 19 sati

Pelješki most ili Pelješac Bridge, dočekao je svoje svečano otvorenje koje će se održati 26. srpnja, utorak. Pretplatite se na YouTube kanal 24sata i pratite emisiju uživo u kojoj vas očekuju stručnjaci i zanimljivi sugovornici
Vidi originalni članak

Pelješki most, ime je koje se već odavno uvriježilo u hrvatskom društvu. On je kruna projekta koji se naziva 'Cestovna povezanost s južnom Dalmacijom', a njegovo svečano otvorenje možete pratiti na YouTube kanalu 24sata te specijalno na preko 20 ekrana tvrtke Go2Digital u Zagrebu i okolici. 

POGLEDAJTE VIDEO: Provozali smo se Pelješkim mostom

Popis ekrana bit će objavljen uskoro kako bismo svi besplatno i nesmetano mogli pratiti otvorenje.

U studiju 24sata bit će razni stručnjaci i zanimljivi gosti koji će podijeliti svoja iskustva, a vrhunac večeri je prolazak mostom 'Nevere', najmočnijeg električnog automobila te susret s trostrukim europskim prvakom, Nikom Pulićem.

U studiju će događaj komentirati poznati automobilist i vozač rallyja, Juraj Šebalj. 

Pogledajte video:

Most koji je povezao Hrvatsku duljine je 2.404 metara. Njegova izgradnja trajala je četiri godine, a kako izgleda pogledajte prvi na velikim i malim ekranima u utorak već u ranim jutranjim satima na YouTube kanalu 24sata. Pretplatite se i uključite 'zvonce' za obavijest o početku emisije. 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Mladen Jukica 27.07.2022.

    Kolinda ni kolača ni pjesme, izgleda nestalo jogurta.

  • axell 24.07.2022.

    cijelu drzavu izgradili komunisti,bolnice, skole, tvornice,mostove  i opet kazete komunisti ne valjaju.   TITO

  • Windfacker 24.07.2022.

    Ma kavi smo mi to ljudi, samo jedan pozitivan komentar i njega odmah svi pljuju. Zar stvarno nikome nije drago što je konačno nešto izgrađeno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare