To je to što me zanima!

E to je karma: Htio pisati po zidu, sprej mu pošpricao lice

Čitatelj Marin iz Knina poslao je za Oops Croatia snimku na kojoj je htio napraviti grafit kako bi se narugao prijatelju. Našao je ruševnu kuću i kupio crni sprej. Ali njegova spačka nije po planu...
Vidi originalni članak

Trebao je to biti grafit kojim sam se htio narugati prijatelju, ali karma je učinila svoje, priča nam čitatelj Marin iz Knina. Njega je prijatelj snimao dok je crnim sprejem htio ispisati zid ruševne kuće. No sprej je eksplodirao i Marina zašpricao po licu. Naravno ekipu je nasmijao do suza, a neki su se od smijeha valjali po cesti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. S>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno! retno i (ne)spretno! 

 

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno!  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare