To je to što me zanima!

Eastwood zaljubljen u Istru, a J. Chana je dotukao Zagreb

Svjetsko, a naše! Poznati filmski hitovi i najgledanije TV serije snimane su i u Hrvatskoj. Dubrovnik je najpoularniji, ali producenti vole i Istru. Tu su 'Igre prijestolja', James Bond ali i 'Ratovi zvijezda'. No, ima ih još!
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Poznati filmovi i serije snimani u Hrvatskoj I Pazi ovo!

Hrvatska je poznata po svojim prirodnim ljepotama, ali ne samo to! Hrvatska je mjesto na kojem su se snimali brojni poznati filmski naslovi. Game of Thrones, James Bond i mnogi drugi filmski naslovi iskoristili su lokacije koje je ponudila Hrvatska. Koja su to filmovi u kojima se pojavljuje Hrvatska?

 

Dubrovnik, Istra i Zagreb samo su neke od lokacija koje su inspirirale brojne svjetske filmske producente. Filmaši zaista vole Hrvatsku - u samo godinu dana kod nas se snimala poznata serija 'Igre prijestolja', ali i svjetski poznata franšiza 'Ratovi zvijezda'. Koje je još lokacije vidio čitav svijet pogledajte u videu!

>>> Dobrodošli na 24sata Chill - opustite se i zabavite se! Ako vam se svidjela ova epizoda serijala "Pazi ovo!" obavezno lajkajte video i pretplatite se na naš kanal: http://bit.ly/24sata-chill-subscribe

Idi na 24sata

Komentari 13

  • gladijator 04.07.2017.

    Kako nisu spomenuli Severinin filmić?

  • shameless1 04.07.2017.

    Najbolje u Bozjem oklopu od Jackie Chana...vozi se preko Dolca skrene lijevo pa se malo vozi uz more pa onda desno i evo ga opet na Dolcu.....

  • 04.07.2017.

    U Zagrebu se snima i prikazije odmah za Hrvatsku KUM,samo za izdržljive i zaostale budale

Komentiraj...
Vidi sve komentare