To je to što me zanima!

Elli (2) koja ne može hodati poklonili su Barbiku u kolicima

Poznata tvornica Barbie lutki Mattel nedavno je izbacila cijelu kolekciju pod nazivom 'Fashionistas'. U njoj su uključili razne modele lutki kojima slave različitost
Vidi originalni članak

Većini djevojčica omiljena igračka djetinjstva Barbie, izmamila je poseban osmijeh na licu malenoj djevojčici Elli Rogers iz Ohia u SAD-u. Djevojčica je rođena sa spina bifidom koja spada u skupinu prirođenih grešaka razvoja neuralne cijevi i zbog toga mora koristiti invalidska kolica. Djevojčici je široki osmijeh na lice izmamio poklon - Barbie lutka koja ima invalidska kolica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ova lutka dio je nedavno izdane kolekcije poznatog proizvođača lutaka Mattel u kojoj slave različitost. Tom prilikom, izdali su lutke u invalidskim kolicima, s vitiligom, protezom, različitih boja kose i rasa, a izdali su i 'plus size' Barbie.

- Kao netko tko ima dijete s posebnim potrebama, ovo nam jako puno znači - rekla je njezina majka. Majka je fotografiju malene Elle s lutkom poslala tvrtki, a njihova reakcija bila je predivna. Tvrtka joj je poslala još više lutaka.

- Količina ljubavi koju su pokazali je nevjerojatna - rekla je presretna majka malene Elle.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Adisibio 04.03.2020.

    Joooj slatkica! Srce me odmah boli..

  • schwantz 04.03.2020.

    srećica mala......

  • mokošica 007 04.03.2020.

    A sto reci.... sretno u zivotu

Komentiraj...
Vidi sve komentare