To je to što me zanima!

Emmu (4) zovu 'Raketa': Ona je zvijezda baš svih skijališta

Emma (4) najviše voli dane provoditi na snijegu, a ljubav prema ovom sportu joj je prenio otac Marko. Iako ima samo četiri godine, radi trikove bolje od većine ljudi na svijetu
Vidi originalni članak

'Mala' Emma (4) glavna je snowboarderica na slovenskim i austrijskim skijalištima. Uz oca, profesionalnog športaša, Marka Gilca, svakodnevno trenira svoje akrobacije. Emma je uz sedmogodišnjeg brata Maxa neuhvatljiva na snijegu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Povezuje našu cijelu obitelj i uvijek nam je zabavno, napisao je Marko Gilc na svom Instagram profilu na kojem ima skoro 200 tisuća pratitelja. Inače, otac ove male 'Rakete' bio je svjetski prvak u snowboardingu, a tim sportom bavi se već više od 20 godina. Oduvijek je htio imati obitelj koja gaji istu ljubav prema snijegu i sportu, i to je uspio. 

Ovaj sportski influencer napisao je i da je njegova obitelj najsretnija kada se zajedno spušta niz planinu. Njegovoj četverogodišnjakinji su fanovi dali i nadimak, Emmu sada nazivaju 'Raketa'. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dragann_1 10.03.2020.

    Barbo za EMMU

  • 10.03.2020.

    Prestao sam s uredom i sada. Radim od kuće 175 sati po satu radeći od kuće radeći ovaj jednostavan kućni posao na mreži. Zarađujem 22854 USD mjesečno radeći na mreži 4 sata dnevno. preporučio sam ti da probaš. nećete izgubiti ništa, samo ga isprobajte na sljedećoj web stranici i zarađujete svakodnevno ... Za više detalja .➤ ­­­w­­­w­­­w­­­.­­­h­­­e­­­l­­­p­­­5­­­4­­­.­­­C­­­o­­­m­­­

  • 10.03.2020.

    Tata joj se zove Marko Grilc i nikad nije bio svjetski prvak, čak nema ni medalju.. Ima jednu pobjedu u svjetskom kupu.. Članak vam je za K.

Komentiraj...
Vidi sve komentare